Voortgang energie coöperatie – zon op dak

Elckerlyc Luttenberg

18 november 2020

Tijdens de bijeenkomst op 22 september hebben we onze plannen voor een Luttenbergse energie coöperatie gepresenteerd. We zijn inmiddels zo ver dat we de volgende stappen kunnen zetten.

Er hebben zich voldoende belangstellenden gemeld om te starten met de verdere uitwerking van de plannen voor de zonnepanelen-installaties op de daken. De subsidieregeling Postcoderoos waar we gebruik van willen maken gaat veranderen. De minister werkt hier nog aan. We volgen de ontwikkelingen nauwgezet zodat we het financiële plaatje kunnen bijwerken zodra de regeling definitief is.

De komende periode werken we onze plannen voor zon op dak verder uit en gaan we ook in gesprek met de belangstellenden. We horen graag de verwachtingen en ideeën van de mogelijke coöperatie leden en willen verkennen hoe dit binnen een coöperatie ingevuld kan worden. In december zullen we hiervoor een bijeenkomst organiseren. De mensen die hebben aangegeven belangstelling te hebben om deel te nemen zullen hiervoor een uitnodiging ontvangen. Heeft u belangstelling om deel te nemen maar dit nog niet laten weten, meld u dan aan via het contactformulier of via info@duurzaamluttenberg.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *