Disclaimer

Stichting Duurzaam Luttenberg publiceert ter informatie teksten en illustraties op de deze website. Deze informatie is bedoeld om de bezoeker te informeren omtrent de stichting, haar doelstellingen en wat dat voor de deelnemers en leden kan betekenen.

Stichting Duurzaam Luttenberg kan de informatie op deze website van tijd tot tijd aanpassen.

Afbeeldingen en beeldmateriaal

Stichting Duurzaam Luttenberg gebruikt foto- en beeldmateriaal op deze website. Foto’s en beeldmateriaal van bestuur, leden en dakeigenaren vallen onder intellectueel eigendomsrecht en zijn te allen tijde met toestemming van de eigenaar op deze website geplaatst. Dit materiaal mag NIET zonder toestemming van de eigenaar op andere websites worden geplaatst.

Naast “eigen” materiaal heeft Stichting Duurzaam Luttenberg ook gebruik gemaakt van zgn. stockfoto-materiaal. Deze zijn d.m.v. een licentie aangeschaft. 

Mocht er een logo, afbeelding of foto op onze website staan waartegen bezwaar bestaat, dan gelieve dit bij ons kenbaar te maken. Wij zullen hier dan in overleg tot een oplossing komen. (bijv. bronvermelding toevoegen, materiaal verwijderen, etc.)